Om oss

14 Førti er et Drøbaksbasert designstudio som hjelper bedrifter med å finne kreative og helhetlige løsninger på problemer. Vi kan hjelpe med logodesign, webdesign, emballasje, 3D grafikk & motion grafikk. Vårt ønske er å skape gode, tilgjengelige og enkle opplevelser for kundene våre

Bedriften Vår

Først og fremst bærer vi enorm stolthet av hvor vi kommer fra, nemlig badebyen Drøbak. Dette var noe vi ønsket å representere og bringe med oss videre. I tillegg setter vi enorm stor pris på den lille tiden vi har her på denne kloden, og vår filosofi er at man skal leve hver dag til sitt fulleste og virkelig oppnå sitt fulle potensial. I løpet av én dag har man 1440 minutter. Hvert minutt som går er et nytt minutt hvor man kan skape noe nytt, sette inntrykk, og utvikle seg selv til å bli en bedre versjon av seg selv.

Vision og Misjon

Vår visjon og misjon er grunnmuren vi bygger bedriften på. Åpenhet, god kundeservice og profesjonelt arbeid gjenspeiles i alt vi gjør og lager. Med disse byggeklossene skaper vi en kultur hos oss hvor alle blir tatt vare på, og trives på jobb. Ingen skal grue seg til å dra på jobb, og vi legger til rette for et kreativt miljø hvor hver enkelt ansatt får skinne.

Vi leverer alltid topp kvalitet med et smil rundt munn!

Teamet vårt

Sindre Hartberg

Daglig Leder
Behance IconLinkedIn IconInstagram Icon
Sindre@14forti.no
+47 993 02 963
Bachelor i Media, IKT & Design

Benjamin Martinsen

Kreativ Direktør
Behance IconLinkedIn Icon
Benj@14forti.no
+47 406 44 995
Bachelor i Media, IKT & Design

Ta Kontakt

Ta kontakt via skjemaet under for en uforpliktende prat om deres prosjekt. Vi er også tilgjengelig på telefon og epost!
Vi gleder oss til å høre fra dere!

Takk for din henvendelse! Vi tar kontakt i løpet av kort tid!
Oops! Her gikk noe galt! Prøv gjerne igjen eller benytt noen av de andre metodene nedenfor.