Veka Festivalen 2020

Illustrasjon
Logodesign

Kunde

Veka Festivalen 2020

Type

Visuell Identitet

År

2019

Veka er en studentdrevet festival i studentbygda Volda. I hovedsak var det en musikkfestival rettet mot studenter, men har senere år fokusert på å inkludere lokalsamfunnet. Veka er en festival for alle aldersgrupper og har arrangementer og konserter som skal kunne passe for enhver. VEKA er og skal være en festival som sprer glede, er inkluderende og som appellerer til alle.

Veka tilbyr en god variasjon av arrangementer for store og små. Kviss, konserter, spillturneringer, idrett, karaoke, disko og mer.

Frem til 2020 hadde ikke Veka festivalen et særlig sammenhengende visuelt uttrykk. Dette ønsket de å endre på for å skape en livligere og mer engasjerende visuell profil, som kan bidra til at de blir mer konkurranse-dyktige mot de andre festivalene i området. Fra tidligere år så vi at det visuelle uttrykket deres kunne være litt stivt og sterilt, noe som ikke samsvarer med festivalens egentlige identitet. Vi valgte derfor å utvikle en leken, illustrativ og fargerik visuell profil som kan hjelpe med å skape engasjement rundt eventet. Dette innebar også å produsere en logo, fargepalett, innhold til sosiale medier, brosjyrer, plakater og merch.

No items found.
No items found.

Andre Prosjekter

Tilbake til alle prosjekter